Web Analytics

Martesa e Kiarës dhe Luizit në finale, habit gazetari i njohur: Shpresoj mos ta braktisë në altar

Gjatë një lidhjeje me “Skype”, gazetari Flavio Qarri ka komentuar edhe dasmën zyrtare që pritet të ndodhë natën e finales së Big Brother, mes Luizit dhe Kiarës.

Ai tha se kjo s’duhet të ndodhte tani, sepse prova e qëndrimit në BB është shumë e vështirë.

“E di që ngjan keq, por unë më shumë shoh çift Efin dhe Luizin, sesa Kiarën dhe Luizin. Besoj se çdo person pas një experience të tillë i duhet të mbledhë veten.

Shpresoj mos të ndodhë skena e Julia Roberts, ta braktisë në altar”, tha Flavio Qarri.

Nga rubrika