“Martesa me Justin Bieber më bëri me halucinacione”, rrëfehet Hailey

Hailey Bieber ka rrëfyer së fundmi se e shkuara e saj ka qenë shumë e hidhur.

Asaj i është dashur të shikojë çdo ditë babain e saj, Steven Baldëin duke luftuar per shendetin e tij.

Kjo situatë është ripërsëritur për modelen kur u martua me Justin Bieber, asaj i është dashur t’i qëndrojë afër këngëtarit nga problemet e tij me depresionin.

Hailey rrëfeu se është ndjerë shumë e dobët nga kjo situatë dhe shpesh telefononte të ëmën duke i thënë:

“Nuk mund të vazhdoj”.

Asokohe Hailey u su.lmua shumë për martesën me Bieber pasi fansat e krahasonin atë me Selena Gomez, duke i shkaktuar halucinacione.