Mbahuni dhe pëshpëritni “mashallah”, kur ta shikoni këtë foto të avokates shqiptare

Redona njihet për format e saj superseksi.

Avokatja shqiptare zë vend në mediat rozë me fotot e saj sensitive, shkruan infokosova.

Ajo me çdo postim apo fotografi, komentohet mjaftë shumë edhe për format e trupit.

Në këtë fotografi teksa shihet në formën më të mirë duke dal nga pishina, neve na mbetet vetëm të themi “mashallah”/infokosova/