Mbesa e Remzie Osmanin nuk gjen paqe me qenin – video do tiu shkrijë

Këngëtarja Remzie Osmani gjithmonë flet hapur dhe thuajse gjatë gjithë karrieres së saj ka vendosur të jetë e drejtë dhe e sinqertë.

Publiku e admiron edhe për faktin se ajo asnjëherë nuk ka zgjedhur të dalë jashtë vetës: origjinale dhe unike.

Ajo, ka folur edhe për dashurinë e madhe për mbesen e saj të vogël, Emen.

Postimi fundit i Remzies ku protagonistë janë mbesa e saj Ema dhe qeni, do tiu shkrijë./Kosovarja/