‘Mbështetësit e Albin Kurtit’: S’ka ma pika t’kuqe, shihemi n’shesh

Mbështetës të Lëvizjes Vetëvendosje, kanë nisur të bëjnë thirrje në rrjetet sociale për revolta qytetare.

Një faqe në Facebook me emrin ‘Mbështetësit e Albin Kurtit’, shkruan se ‘nuk ka më pika të kuqe’ dhe ‘shihemi në shesh’.

Edhe dhjetëra përkrahës të tjerë të VV-së, në rrjetet sociale kanë filluar menjëherë të bëjnë thirrje për revoltë, pas vendimit të Gjykatës Kushtetuese mbi dekretin e presidentit, Hashim Thaçi.

Kushtetuesja ka ardhë në përfundimin se dekreti i Thaçit për nominimin e Avdullah Hotit për kryeministër është në përputhje me Kushtetutën.

https://www.facebook.com/mbeshtetesit.e.albin.kurtit/posts/2918939191666105