Mbi 30 autobusë nga Serbia për votime në Kosovë

Më shumë se 30 autobusë kanë ardhur nga Serbia që bartnin njerëz të cilët konsiderohen persona të zh.vendosur në Kosovë.

Lajmin e ka bërë të ditur Klan Kosova.

Nga terreni, raportohet se disa nga autobusët janë ndalë në Leposaviq dhe Zveçan ndërkaq dy të tjerë në komunën e Mitrovicës.