“Mbylle gojën”, kujt po i thotë Fjolla Morina

Fjolla Morina është njëra ndër këngëtaret më terheqese të skenës shqiptare.

Ajo nuk ndalon që secilën foto apo klip të tregoj anën e saj më joshëse dhe tejet atraktive, mbi të gjitha terheqese.

Edhe këtë herë, teksa paralajmëroi klipin për nesër u shfaq po kështu, shkruan Kosovarja.

Bashkëpunimi me reperin e njohur, Nushi, ende pa dalë në dritë është komentuar shumë, sidomos për shkak të skenave të nxehta të Fjollës në vaskë.