Mbyllen të gjitha palestrat sportive, hapen pishinat e fitneset

Qeveria e Kosovës ka marrë vendim që të mbylle palestrat sportive të tipit të hapur dhe të mbyllur në të gjithë territorin e Republikës së Kosovës.

Këtu perfshihen edhe të gjitha shkollat e futbollit.

Përjashtim bëjnë fitneset, pishinat dhe sportet individuale në përputhje me rregullat e paracaktuara./Indeksonline/