Mbyllet qendra e skijimit në Brezovicë, shkak koronavirusi

IndeksOnline mëson se qendra e skijimit në Brezovicë është mbyllur sot, si masë parandaluse e përhapjes së pandemisë së koronavirusit.

Kësisoj, teliferikat në këtë pistë skijimi do të jenë jasht funksionit.

Po ashtu, në Brezovicë janë mbyllur të gjitha lokalet dhe hotelet.