Me 82 vota për dhe 32 kundër, u votua mocioni për rrëzimin e Qeverisë Kurti

Sot në Kuvendin e Republikës së Kosovës u mbajt seanca për mosbesimin e qeverisë Kurti, shkruan “InfoKosova”.

Tani ka përfunduar kjo seancë e cila u mbyll me votimin.

Për ta rrëzuar Qeverinë Kurti votuan 82 deputetë, ndërsa kundër rrëzimit ishin 32 vota./InfoKosova/