Më anë të këtyre pyetjeve ju mund të parashikoni se sa do të zgjasë lidhja juaj

Për të kuptuar se si po ecën lidhja juaj, lexoni këto pyetje.

Të jesh në dashuri është e mrekullueshme, por gjithashtu na bënë të kuptojmë se si po ecën lidhja dhe cilat janë gabimet që bëjmë dhe përmirësimet që duhet bërë, raporton “Independent”.

Këto janë 15 pyetjet që parashikojnë jetëgjatësinë e lidhjes suaj:

A ju bënë partneri juaj të ndiheni më mirë, dhe a e bëni të njëjtën gjë edhe ju?

A jeni ju edhe partneri juaj rehat që ti ndani ndjenjat, dhe të vetëdijshëm që të brengoseni për ndjenjat e të tjerëve?

A e pranoni ju dhe partneri juaj njëri tjetrin ashtu siç jeni, pa e provuar ta ndryshoni njëri tjetrin?

Kur keni mosmarrëveshje, a komunikoni mes vete me respekt dhe pa negativitet?

A i ndani vendimet e bëra, dhe influencën në lidhjen tuaj?

A është partneri juaj shoku më i ngushtë?

A mendoni në termin “ne” më shumë se sa në termin “ti” apo “unë”?

A do i besonit njëri tjetrit paswordin e rrjeteve sociale?

A keni opsione të mira për njëri tjetrin?

A mendojnë shoqëria dhe familja juaj se ju keni një lidhje perfekte dhe që do të zgjasë shumë gjatë?

A është lidhja juaj e lirë nga flamuri i kuq, p.sh. tradhtia, xhelozia dhe vesi i kontrollit?

A keni mendimet e njëjta në lidhje me politikën, religjioni, rëndësinë e martesës, dhe dëshirën për të pasur fëmijë?

A jeni të gatshëm të sakrifikoni nevojat e juaja, dëshirën dhe qëllimet e jetës për njëri tjetrin?

Ju dhe partneri juaj a jeni të mendimit të njëjtë në lidhje me emocionet dhe personalitetin?

A jeni të kënaqur me jetës seksuale me partnerin tuaj?