Me dy fëmijët në veturë, Learta tregon sa të vështirë e ka të punojë

Learta Jakupi që kur u bë nënë për herë të dytë, nuk ndalon duke postuar fotografi me fëmijët.

Së fundmi është përgjigjur në disa pyetje të përcjellësve në Instagram.

Dikush e kishte pyetur se si arrin të punojë dhe të kujdeset tashmë për dy fëmijë.

E Learta tha se me përkushtim e dashuri për punën po ia arrin që ti përmbledh të gjitha./Infokosova/