“Më erdhi inat”, pse u mërzit Arbri?

Mbrëmjen e djeshme ‘’Vëllai i Madh’’ i ka mundësuar disa prej banorve të kalojnë një mbëmje shumë ndryshe dhe interesante.

Monika, Arjola, Iliri,Sabiani dhe Kledi patën mundësi të ndiqnin ndeshjen kualifikuese të Shqipërisë me Andorrën.

Duket se Arbri u bë shumë nervoz që nuk i’u dha mundësia të shikonte ndeshjen.

“Më erdhi inat se nuk e mora vesh cfarë ndodhi, jam 29 vjec dhe nuk e di a ka pasur ndonjë moment që unë mos të shoh ndonjë lojë, më shumë më vjen inat që po biem vet në këto gracka”, tha ai i mërzitur.