“Me flokë të bardha po dokesh e vjetër”, Engjëllusha vendos ta bëjë këtë ndryshim tek vetja

Duket se është meraklike e madhe për ndryshime.

Këtë vazhdon ta dëshmojë çdo ditë me intervenimeve që i bën tek vetja duke ndryshuar totalisht.

Dikur dëshironte të ishte biondinë, por ishin fansat e saj që kërkuan të hiqte dorë nga ky ndryshim, për arsye se po duket më e vjetër.

Këtë e ka bërë të ditur vet këngëtarja duke shpërndarë disa imazhe në të cilën shkruan se është mriatuar kërkesa e fansave të saj.

Dhe në fund rezultati si gjithmonë ishte mahnitës.

Se sa shumë po i shkon ky ndryshim, mund ta shihni në imazhin në vazhdim./Kosovarja/