Me flokët e lagura dhe grim interesant, Dafina befason me pamjen

Dafina Zeqiri vazhdon të jetë shumë e dashur për të gjithë.

Ajo po vazhdon me veprimtarinë dhe koncertet e saj në Kosovë.

Dafi është shumë aktive në rrjetet sociale, me postime të ndryshme.

Sot ajo ka publikuar disa pamje në të cilat shihet me një grim dhe frizurë të ҫuditshme.