Me fustan të bardhë dhe grim të lehtë ‘Sasa’ vjen madhështore

Adriana e njohur e njohur për publikun si ‘Sasa’ vazhdon të jetë emër i njohur me përkushtimin që ka në punën e saj.

Ajo është mjaft e pëlqyer nga shumë persona, e cila me punën e saj vazhdon të jetë gjithmonë aktive.

Shumicën e imazheve që publikon, aktorja me stilin e veçantë që ka menjëherë kalon në lajm.

Këtë herë me një fustan të bardhë dhe grim të thjeshtë, ajo duket madhështore.

Kujtojmë, aktorja në fjalë po vazhdon me shumë përkushtim profesionin e saj. /Kosovarja/