Me kë e luajti vallëzimin e fundit në jetë Leze Qena?

Ka ikur nga kjo botë një aktore e madhe e teatrit, filmit dhe televizionit në Kosovë.

Leze Qena, ndërroi jetë në moshën 85 vjeçare, pas një sëmundje të shkurtër.

Aktorja legjendare, e cila ishte e angazhuar deri para pak kohësh në disa projekte, ka qenë tejet aktive në jetën publike, ku ftohej e nderohej me respektin më të veçantë.

Aktorja, e pëlqente shumë edhe vallëzimin, e të fundit e luajti në “Ballon shqiptare”, me ish basketbollistin Ferid Zekolli, shkruan “Kosovarja”.

https://www.facebook.com/1293969341/videos/10221382955985394/