Me këtë fustan Kidës i shihen krejt të brendshmet

Kida në shumë aspekte kalon në lajm.

Ajo për ndjekësit e saj nuk ndalet me poza të shumta, ku gjithmonë duket bukur dhe merr vëmendje të madhe, shkruan “Kosovarja”.

Në një fotografi ku shihet me një fustan të bukur dhe shkëlqen, ajo që bie në sy janë të brendshmet që i vërehen.

Sigurisht, nga pozita që ka marr apo Kida nuk e ka vërejtur fare këtë detaj.