Me këtë fustan të hapur Anxhelina s’la gjë pa treguar

Albërije Hadërgjonaj është këngëtarja e njohur kosovare.

Ajo ka vite që jeton në Shqipëri së bashku me dy vajzat e saja Anxhelinën e Agnesen.

Anxhelina është ajo që ndoqi rrugën për tu bërë këngëtare, por seç ndodhi dhe e ndërpreu në gjysmë këtë rrugë.

Ajo shquhet si një femër terheqëse dhe e bukur, po ashtu posedon linja trupore për t’ia pas lakmi.

E me imazhin e fundit ku shihet e veshur me një fustan shumë të hapur, ajo nuk e pati problem të tregojë thuajse gjithçka.

E natyrisht që kjo paarqitje mund të thuhet lirshëm se është e tepruar.