Me këtë pozë të fotografisë Arta gati zbuloi pjesën intime

Arta Bajrami njihet si një këngëtare me poza provokuese.

Duke qenë tejet aktive në rrjete sociale, ajo shpesh kalon në lajm.

Këtë herë, me një imazh të bukur dhe me një veshje ekstravagante Arta duket si të ishte vajzë e re.

Mirëpo, ajo që merr vëmendje është pozita imazhit ku gati të zbulojë pjesën intime./kosovarja