Me këtë ushqim po e mban vijen e trupit Blerona

Blerona Zeqiri është moderatorja e njohur e cila qysh në moshë të re është pjesë e ekranit televiziv.

Ajo me stilin e veçantë që ka dhe me përkushtimin në punë ka arritur që të jetë emër i njohur edhe në faqen rozë.

Kohëve të fundit Blerona ka qenë qendër e vëmendjes për humbjen e kilogramvëve, e cila për një kohë të shkurtër ka arritur që të ketë linja perfekte.

Në një fotografi që ka postuar, kuptojmë se me qfarë po e mban trupin Blerona. /Kosovarja/