Me këto fjalë Arbana Osmani e përshkruan Romën

Arbana Osmani është njëra prej moderatoreve e cila udhëton më së shpeshti në vende të ndryshme.

Por, Iltalia është njëra vendeve më të preferuara të saj, pasi e viziton më së shpeshti.

Së fundmi, po qëndorn atje, bashkë me bashkëshortin dhe fëmijët, ajo ka ndarë disa imazhe në Instagram, ku ka bërë edhe një mbishkrim, dedikurar kryeqytetit të bukur të Iltaisë.

“Roma në pranverë është një tjetër magji”– ka shkruar ajo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Arbana Osmani (@arbanao)