Me këto foto Graniti uron gruan

Leonita Xhaka sot ka ditëlindjen.

E një urim public ka marrë edhe nga bashkëshorti i saj, futbollisti Granit Xhaka.

Ky i fundit ka hedhur fotografi interesante që dyshja kanë bërë bashkë dhe ua ka lënë një shkrim dedikues.

Për Leonitën urojmë edhe shumë vite tjera.