Me ndryshimin e ri, Tayna nuk njihet aspak

Tayna u transformua me ndryshimin e fundit.

Tayna është ndër emrat e estradës që pëlqen të eksperime ntojë shumë shpesh me dukjen.

Rep-artistja, së fundi përmes disa imazheve tregoi se ka bërë flokët gërsheta, e ky ndryshim e bën atë të duket krejtësisht ndryshe,

Në dy imazhet që Tayna i realizoi para pasqyrës, ajo shfa.qet e gri muar dhe me gërsheta të gjata, duke u para.qitur me pa mje krejtësisht të re.

Ajo ak tualisht po shijon pushimet në Shqipëri, ndërsa ka pak ditë që lansoi projektin e ri muzikor me titull “Bass”.