“Me një vajzë më të mirë se Bora, do lidhesha direkt”, Donaldi bën deklaratën që habiti të gjithë

Mbrëmë ka patur mjaft diskutime ne shtëpinë e Big Brother VIP.

Teksa banorët po diskutonin Meridiani ka pyetur Donaldin nëse është në një lidhje apo jo duke qenë se ai është shprehur se është vetëm.

Pergjigjia e Donaldit ka qenë paksa e ngatërruar ku duket se as ai vet nuk është i qartë.

Donaldi u shpreh se është single, pra nuk është në lidhje:

“Jam single, jam vetëm tani”, u shpreh ai.

Me tej Meridiani ka vazhduar duke thenë se nëse do hynte një vajzë që do i pëlqente më shumë se ajo a do krijonte gjë.

Përgjigjja e Donaldit ka qenë surprizuese:

“Nëse ma bën bam po direkte, ata janë të martuar e marrin goditje”

Por duket se Semit kjo gjë nuk i ka pëlqyer aspak e cila ka thënë se ata u takuan dhe u puthen si nuk kane gjë.

Shiko vodeon: