Me përqafime të ngrohta, takimi i Donaldit dhe Borës në “Big Brother” nuk duhet humbur

Më në fund ndodhi edhe takimi mes tyre.

Donaldi dhe Bora sapo janë takuar në spektakëlin live.

Me kërkesën e Donaldit u realizua ky takim teksa pranoi edhe Bora.

Shiko videon për të parë momentin e takimit mes tyre./Lajmi

Shiko videon: