Me plot stil e shije, Beatrixi sjell imazhe nga bregdeti

Beatrix Ramosaj është një nga femrat shqiptare që vlerësohet për bukuri natyrale dhe kjo dësh.mohet edhe në pos timet që ajo bën.

Ajo është, gjithashtu një këngëtare tejet e talentuar, e cila edhe pse kohët e fundit nuk është ak tive me projekte muzikore, vazhdon të mbahet mend për zërin e veçantë.

Në para.qitjet që bën, Beatrix Ramosaj nuk heziton që t’i ekspo.zojë edhe lin.jat tru.pore në for mën më të mirë.

Njësoj ka bërë edhe në para.qitjen e saj të fundit, ajo ka marrë vëmen djen e fansave e ndje kësve të shumtë që i ka nëpër rrjetet sociale. /IndeksOnline/