Me stilin e ri Shqipe Abazi duket e mrekullueshme

Shqipe Abazi është një këngëtare që gjithmonë bie në sy me stilin që ka, duke u paraqitur si vajzë e re.

Duke qenë një emër i dalluar në shumë aspekte, Shqipja shumicën e kohës është pjesë e lajmeve.

Pasi që qëndron gjithmonë aktive tek publiku, medoemos që të.rheqë vëmendje me pozat e bukura që duket si vajzë e re.

Sidomos, në këtë imazh të fundit, Shqipja me nuancën e flokëve dhe veshjen që ka bërë vështirë të njihet që është ajo.

Bukur apo?