Me veprimin e fundit Tuna shuan spekulimet në raport me Patrisin

Është folur shumë se dyshja janë duke kaluar në një krizë.

Ishin shumë të përmendur kohët e fundit pasi po spekulohej se çifti ishin ndarë, e këto zëra i kishte bërë edhe më të vërteta Tuna pasi kishte larguar mbiemrin Berisha nga Instagram.

Por me postimin e fundit të bërë nga këngëtarja të gjitha lajmet që po qarkullonin u demantuan një herë e mirë, në karantinë po qëndrojnë familja Berisha së bashku.

Tuna hodhi një imazh në Instagram nga gatimet në shtëpi të Tianit dhe Patrisit bashkë për të dëshmuar se janë bashkë dhe shumë të lumtur. /Lajmi.net/