Me veshjen e ngushtë Baby G tregon të pasmet

Është një nga emrat më të komentuar të skenës.

Ndonëse jo shumë me muzikë, Baby G është aktive në rrjete sociale dhe së fundmi madje shumë.

Ajo nëpërmjet Instagramit u qëndron pranë fansave të saj të cilën e mbështesin vazhdimisht.

Së fundmi Baby G ka vendosur që ta ngacmojë paksa imagjinatën e tyre me publikimin e disa fotografive.

Në fotot e postuara shihet e veshur shumë ngushtë derisa ka treguar format seksi trupore.