Meda e humbë një person shumë të dashur

Meda ka njoftuar për humbjen e personit të dashur.

Këngëtari i njohur shqiptar, Mehdin Pergjeçaj, ka njoftuar për vde.kjen e një personi të dashur.

Ai nëpërmjet postimit të një fotografie ka treguar se sot ka ndërruar jetë daja i tij.

“Të Allahut jemi dhe vetëm tek ai do të kethemi.

Me caktimin e Allahut sot me daten 01.10.2020 ka ndrru jet në moshën 77 vjeqare Daja im Sahit ( Ramiz ) Maliqi inshallah e takojna në Xhenet . 🤲🤲🤲🤲”, ka shkruar Meda.