Meda me Lulen dhe Miloti me Belkizin e “shijojnë” Gjermaninë së bashku

Këngëtari i njohur shqiptar Mehdin Pergjegjaj, siç njihet nga publiku si Meda, njihet për këngët e bukura që ka sjellë ndër vite.

Ai njihet si një këngëtarë mjaft i dashur nga publiku shqiptar, qoftë me këngët që ai sjellë apo edhe për thjeshtësinë që ka.

Meda gjithashtu njihet si një person mjaft familjarë, i cili paraqitet vazhdimisht përkrah gruas së tij Luljetës dhe fëmijëve të tij.

Së fundmi ai së bashku me gruan e tij Lulen, në Bremen të Gjermanisë, janë takuar me yllin kosovar të futbollit Milot Rashicën.

Ata së bashku me Milotin dhe gruan e tij Belkizen, kanë ndarë një fotografi së bashku, ku shihet duke e shijuar secilin moment së bashku në Gjermani.