Melindes buza e poshtme i vjen deri te mjekra

Një nga emrat shumë të njohur të rep-skenës në Kosovë është edhe ai i Melinda Ademit, këngëtares që prodhoj shumë këngë hite.

Melinda braktisi ëndrrën amerikane për tu bërë pjesë e skenës muzikore shqiptare.

Ajo ja ka dalë që të bëhet e famshme dhe muzika e saj të shkoj deri tek publiku i gjerë, por për tu bërë kjo që është kanë kontribuar edhe elemente të tjera.

As Melinda nuk u ka shpëtuar ndërhyrjeve, sidomos në buzë madje, buza e poshtme e saj po prekë deri në mjekër./Kosovarja/