Melisa nuk përmbahet ndaj Ledjanës: Do të të bëhem hije përgjithmonë

Ledjana ka zhvilluar takimin e parë me Atdheun, të cilit ia bëri të qartë që nuk e pëlqente faktin që shoqërohej me vajza “të padëshirueshme” në prapaskenë.

Për këtë i referohej Melisës dhe këtë e zbuloi në studio, por nuk mungoi përgjigja nga ish konkurrentja e Për’puthen që është kthyer sot dhe bën rolin e moderatores.

Melisa: Kush janë vajzat që shoqërohej në prapaskenë.

Ledjana: Ti.

Meqë doje përgjigje.

Melisa: Do të të bëhem hije përgjithmonë./blic