Melisa pranon ftesën e Andit për kafe, por i vendos këtë kusht!

Mbrëmjen e djeshme, Andi i bëri një ftesë publike për një takim Melisës.

Melisa nuk ia ka vonuar një përgjigje dhe e ka pranuar po publikisht ftesën e tij.

Ish-konkurrentja i ka vendosur dhe një kusht, ajo i thotë Andit që ta marrë një duks me vete, që ajo të bëjë foto me kapuçin e saj.

Kjo duket si ironi nga ana e Melisës, duke kujtuar se dyshimet për lidhjen e saj me Andin nisën pikërisht nga një kapuç që ajo i kishte dhuruar./Blic