Mënyra e duhur e larjes së duarve

Një formë e re tregon se si duhet të lahen duart mirë, që të eliminojmë rastet e përhapjes me koronavirus.

Disa adoleshentë vendosën një këngë me tekst ku tregon mënyrën e larjes së duarve, raporton “itv”.

Lajmi i koronavirusit, shëndeti publik rekomandon larjen e duarve për 20 sekonda, apo aq gjatë sa merr kohë kënga “Shumë urime për ty” në çoftë se e këndoni dy herë.

Duke kursyer secilin nga ne që të mos e këndojmë këngën dy herë, 17-vjeçari krijoni një faqe “Wash Your Lyrics”.

Platforma gjeneron mënyrën perfekte të larjes së duarve.

Përdoruesit mund të prekin titullin e këngës që ata zgjedhin, bashkë me artistin, që në mënyrë automatike, të kombinohet teksti me 12 hapat e larjes së duarve.

Lani duart me sapun shumë shpesh, bëjeni këtë për 20 minuta.

Gjithmonë lani duart kur ktheheni në shtëpi dhe përdorni dezinfektues për duar nëse nuk keni sapun dhe ujë. /Lajmi.net/