Meqë u zveshë pse po e mbulon gjoksin me duar Kida?

Kida i ka hequr të gjitha në pjesën e sipërme për një fotosesion.

Këngëtarja e njohur shqiptare, Orhidea Latifi-Kida, i ka shpeshtuar kohët e fundit fotosesionet.

Kaq të zveshur madje nuk e kemi parë asnjëherë.

Këngëtarja me ndjekësit i ka ndarë disa foto nga fotosesioni i fundit dhe duket tejet atraktive.

Këngëtarja shihet gjysmë e zveshur, pasi në pjesën e sipërme i ka hequr pothuajse të gjitha.

Për ta ruajtur modestinë gjoksin e ka mbajtur me duar.

Duke pasur parasysh se ndiqet nga një numër i madh i njerëzve, sigurisht se edhe komentet e shumta nuk kanë munguar.