Web Analytics

Meri Shehu: Kam gjetur dashurinë e jetës sime!

Meri Shehu ka qenë e ftuar në Top Arena këtë të premte dhe është shprehur se ka gjetur dashurinë e jetës.

Në një bisedë me Kostën ajo ishte shprehur se e kishte gjetur më në fund dashurinë e jetës së saj.

“Kam patur një ditë që as unë s’do e mendoja që ishte kaq e mirë.

Sot është hëna e re në gaforre.

Mesa duket mua më kapi mirë”, tha ajo në program, teksa Kosta vijoi, “Kemi dhe lajm.

Ta them unë lajmin?”

“Bëra shaka unë me Kostën.

Më tha pse je kaq e gëzuar.

I thashë që përfundimisht kam gjetur dashurinë e jetës sime.

Vetëm gallatë”, tha Meri.

Nga rubrika