Merita e Albiona Muçiqi, a janë nënë e bijë, a motra binjake

Merita Spahiu u bë pjesë e skenës muzikore qysh në moshë të re, e cila gjithmonë ka arritur të jetë e dalluar.

Duke kontribuar me hite të mëdha ajo arriti të marr zemrat e shumë simpatizantëve duke qenë mjaftë e kërkuar.

Këngët me të dalluarat ishin ato në bashkëpunim me bashkëshortin Nysretin me të cilin ka një jetë të lumtur e për lakmi.

Përveç profesionit ata janë edhe prindër të dalluar ku nga dashuria e tyre lindën 3 fëmijë, një djalë dhe dy vajza te cilët janë të njohur për audiencën shqiptare.

Duket se për Meritën vitet janë thjeshtë numra, pasi në fotot e publikuara në rrjete sociale shfaqet si të ishte binjake me fëmijët e saj.

Këtë e dëshmon më së miri imazhi i publikuar nga Albiona ku të dyja kanë pozuar të buzëqeshura, ne të cilën po duken kryekëput te njëjta, duke zgjuar ‘kureshtjen’ a janë nënë e bijë, apo binjake?/Kosovarja/