Web Analytics

Meritoni heq me dhëmbë këpucën e Rike Rocit

Botuar nga: InfoKosova

Një moment “pikant” ka karakterizuar shtëpinë e Big Brother VIP Albania, kur Meriton Mjekiqi hoqi me dhëmbë këpucën e Rike Rocit.

Kjo erdhi në kuadër të lojës “E vërtetë apo Sfidë”, që iu caktua banorëve nga Vëllai i Madh i BBVA-së.

Të gjithë banorët, duhet t’i bënin pyetje njëri-tjetrit dhe në rast se njëri nuk përgjigjej duhet të pranonin sfidën si lloj dënimi.

Në këtë rast, Meritoni refuzoi t’i përgjigjej një pyetje të Erjola Doçit, kështu kjo e fundit e sfidoi që t’ia hiqte Rikes këpucën me dhëmbë.

Me disa tentime, moderatori nga Kosova arriti që ta kryente sfidën me sukses.

Shiko videon:

Të FUNDIT