Web Analytics

Meritoni i bën premtimin e madh Ilnisës, si do të reagoj ish e dashura e tij Egesta?

Botuar nga: InfoKosova

Nominimi i sotëm në “Big Brother Vip” rezultoi të ishte jo pak i fortë për shkak se dy banoret e fundit të vendosura përballë njëra tjetrës ishin Ledjona dhe Ilnisa.

Edhe këtë herë u vendos që zarfi të lexohej në studio, duke mos ua bërë të mundur banorëve të dëgjonin vendimin.

Sakaq, para se të dilnin nga shtëpia, Meritoni i bëri premtimin e papritur Ilnisës.

Ai iu drejtua Ilnisës se nëse ajo do të largohej nga shtëpia, do të largohej edhe ai pas saj, do të shkonin në Austri për të takuar djalin e tij e më pas do të vazhdonin jetën e tyre jashtë së bashku.

Mirëpo, ky premtim mbeti pa u vërtetuar nëse do të mbahej, pasi u vendos se banorja që do të largohej ishte Ledjona.

Kujtojme se Loari po rritet pran mamit te vet ne Austri, ku sipas Meritonit ish e dashura ia ka mohuar te drejten ta takoj./InfoKosova/

Të FUNDIT