Web Analytics

Meritoni me Ilnisën në pushimë në Turqi, ish-partnerja dhe djali kthehen në Kosovë

Meriton Mjekiqi dhe partnerja e tij Ilnisa Agolli po shijojnë pushimet në Turqi.

Meritoni shumë herë sa ishte pjesë e BBVA kishte treguar se dëshiron ta shoh sa më shpesh e ta ketë pranë djaline tij që e ka me ish partneren Egesten.

E derisa Meritoni ndodhet në Turqi, ish parnterja e tij dhe djali i tij ndodhen në Kosova.

Egesta ka publikuar disa foto ku shihet me djalin duke shijuar bukuritë e Rugovës.

 

Nga rubrika