Mesazhi emocionues i mjekes kosovare: Kujdesuni ju pak për veten, ne kujdesemi shumë për ju

Mjekja kosovare, Dafina Krasniqi, ka dhënë një mesazh emocionues por edhe një porosi për të gjithë qytetarët e Kosovës.

Ajo thotë se në këto kohë të vështirë qytetarët duhet të iu dalin me ndihmë atyre që tashmë janë në vijën e parë të frontit kundër këtij armiku të padukshëm.

Krasniqi thotë se mjekët po rrezikojnë veten për tu kujdesur për të tjerët dhe për këtë arsye edhe të tjerët duhet të tregohen real për kontaktet e tyre qe kanë pasur.

Ajo thekson se qytetarët duhet të japin informata të sakta për kontkatet me njerëz apo udhëtimet jashtë shtetit.

Ky është postimi i saj i plotë, pa ndërhyrje:

Nuk ka rendesi nese je nje i alkoolizuar, me AIDS, ke abortuar nje femije, nene adoleshente, ke kancer. Nje infermiere,mjek gjithmone do te kujdeset per ty.

Sot ne keto ditë te veshtira kur ti je ne gjirin e ngrohte familjar kur ti je prane femijve,mantilbardhet jan perballe nje lufte shume te keqe dhe tmerruese sepse armiku Corona-Virus eshte i padukshem.

Mos na rrezikoni na tregoni drejt per kontaktet qe keni pasur me njerz apo udhetimet jasht shteti,mosdhenia e informatave te sakta rreziko komplet personelin shendetsor dhe jeten e tyre e vëni ne rrezik.

Sot ne vendin tonë kemi me rrezulltat pozitiv nje infermier sepse ai ishte duke dhënë ndihmen per qytetarin e vet ndoshta neser do jam edhe unë sepse e kam bërë nje betim para se gjithave andaj fal bashkpunimit dhe informacioneve te sakta ne mundemi te ju ofrojm sherbim me standard,

Kujdesuni ju pak per veten ne mantilbardhet per ju SHUME.