Mesazhi i Robert Berishës për gratë: Sa më shumë gabime bëni, rritet numri i dashnoreve

Kënga “Dashnorja”, e Robert Berishës, sapo doli u tha se ishte dedikim për gruan e dytë me të cilën kishte lidhje, ndërsa ishte i martuar me Nora Istrefin.

Ndërkohë, i ftuar në “Prive”, Robert Berisha ka çuar një mesazh për gratë, një mesazh që për ne është skandaloz.

“Rrisni fëmijët, shkoni me pushime, hani, pini, rrijini gati dhe ndoshta ai nuk e rrit numrin e dashnoreve.

Sa më shumë gabime bëni tek shtëpia, rritet numri i dashnoreve.

Ose ia zvogëloni numrin, ose ia hiqni fare.

Të gjitha, varen prej jush.

Ky ishte mesazhi im për gratë!”,- tha ai.