Mësuesja u thotë adoleshentëve se “shpreson se ata do të vdesin nga koronavirusi”

Një mësuese është filmuar duke bërtitur tek studentët që po shkelnin urdhrat e qëndrimit në shtëpi dhe duke u thënë atyre se ajo shpresonte që ata të vdi.snin nga Covid-19.

Një video që ka qarkulluar në TikTok dhe Snapchat tregon një grua në New Jersey që duket se po shëtiste qenin e saj, duke bërtitur te dy djemtë për të cilët thuhej se luanin futboll në atë kohë.

Raporti citon që ajo jeton afër parkut dhe raportohet se kishte shkuar pas të tjerëve që nuk kishin ndjekur siç duhet këshillat për distancimin shoqëror.

Pas incidentit, studentët pranuan se ata nuk duhet të ishin në park por ishin të tronditur që mësuesja do të dëshironte vde.kjen e tyre.