Web Analytics

Meti e ‘ngacmon’ Edonën ky është reagimi i saj (VIDEO)

Teksa Alba dhe Meti kanë qëndruar në kuzhinë duke përgatitur mëngjesin, aty ka ardhur Edona James.

Meti e ka ngacmuar atë duke i thënë se ajo është shprehur se do ta përgatisë mëngjesin dhe nuk e ka bërë një gjë të tillë.

Ndërkaq, Edona James është arsyetuar se e ka zënë gjumi./klankosova

Shiko videon:

Nga rubrika