Mevlani ‘hakmerret’ ndaj Ledianës në Tik Tok

Edhe pse janë të ndarë që një kohë të gjatë ata po vazhdojnë që të përmendin.

Një gjë të tillë e ka bërë edhe së fundmi Lediana në një lojë në Tik Tok bashkë me Arjan Konomin.

Ata kanë bërë një dënim duke shkruar në ball emrin e Alvises dhe Hysenit.

Por, ajo që nuk është pritur është fakti që Mevlani ka hyrë në live dhe i ka dërguar një gift Arjanit që ka vlerë të madhe.

Së çfarë është duke dashur të bëjë më këtë veprim nuk dihet.

Shiko videon: