Mevlani kthehet në emision dhe e thotë troç : Më ka munguar..

U shpall si mashkulli më i pëlqyer nga publiku.

Mevlan Shaba ka disa ditë që ka munguar në emisionin “Për’puthen” , dhe sonte vendosi të rikthehej sërish.

Edhe sonte nuk kishte si ti ikte thumbave të Arianit i cili i tha se mos ka gjetur ndonjë vajzë atje.

Mevlani: Ku do që dal nëpër rrugë bërtasin KÇK, KÇK.

Ana: Të ka munguar ndonjë vajzë?

Mevlani: Më kanë munguar nja dy, duke lenë të hapur pëlqimet e tij ndaj dy vajzave konkurrente./Indeksonline/