Mevlani paska një tatuazh qe i bënë krenarë gjithë shqiptarët

Mevlani, është padyshim një nga konkurrentët më të njohur të shout “Përputhen”.

Mevlani, që është edhe këngëtar, deri tani ka pasur disa pëlqime në shou, por ende nuk i ka “shkrepur” në dashuri.

Djali nga Kavaja, megjjthatë është këmbëngulës të jetë pjesë e “Përputhen” dhe pret që aty t’i dalë “nafaka”.

Përndryshe, Mevlani, këngëtari nga Kavaja, por që jeton në Gjermani, në krahun e tij paska të tatuazhuar një shqiponjë dy krerëshe mjaft të bukur, e që është krenaria e secilit shqiptar./kosovarja