Mihrija dëshiron ta rrisë Naimin, e fut në këtë vend

Mihrije Braha është “nëna” e çudirave, këngëtarja e njohur kosovare është mjaftë origjinale dhe ka një sens karakteristik humori.

Në një video në Tik-Tok, Mihrija i thotë të shoqit, Naimit, që të futet në një serë, pasi mund të rritet, se ajo po ka qejf.

Naimi e dëgjon, por del shpejtë nga aty, pasi i nxehti ishte i pa përballueshëm.

 

 

Çifti, vijojnë ta shijojnë jetën dhe çdo moment së bashku në jetë dhe skenë./kosovarja